5 Starsmagning i Vinkunsten

Kære alle

Så inviterer vi igen til vinsmagning i Absalonsgade!

Torsdag d.13. okt. Kl. 18.00-20.30

5-stjernet vinsmagning i Vinkunsten

Det er ”Oscar tid” med vinpriser og point i Sydafrika for tiden. Vinanmelderen Tim Atkins har lige delt sine points ud, og nu går så alle producenterne og venter på Platter og hans 5-stjernede bedømmelser. Platter’s Wine Guide har siden 1980 været et referencepunkt for troværdig vurdering af sydafrikanske vines og vingårdes kvalitet.

Vi mener, man altid skal vælge de vine, man selv kan lide – det er derfor, vi laver smagninger. Men lad os dyste med de ”professionelle” og se, om der skulle være enighed 🙂
Vi smager i alt 7 top vine, som enten Platter eller Tim A. har givet 5 stjerner, og laver vores egne bedømmelser og pointsystemer.

Vi åbnede efterårssmagningerne d. 29/9 med en skøn aften – herligt at se mange nye ansigter og dejligt med trofaste gengangere. I Vinkunsten er alle velkomne, og uanset niveau, alder og vinpræferencer sørger vi for, at I får en herlig aften med god vin og matchende mad.

Smagningen foregår kl. 18.00 – 20.30 og prisen er 350 kr. Som vanligt får man et gavekort på 200 kr., som kan benyttes på aftenen ved køb af seks flasker efter eget valg.
Glæd jer!


Kærlig hilsen

Vinkunsten

Køb billet her

Skriv et svar