Bliv-Sommerklar-Vinsmagning

Bliv-Sommerklar-Vinsmagning

Torsdag den 17. maj kl 18-20 kan du blive sommerklar med en vinsmagning af bedste hvide til terrassen og havet, og de bedste røde til grill.

Vi smager 4 sprøde Sauvignon Blanc fra marker i Elgin, Stellenbosch og Franschhoek. Ikke noget trope-halløj her, men de flotteste sprøde Sauvignon Blanc fra Waterford Estate, Shannon Vineyards, Dalla Cia og Anthonij Rupert.

Vi smager også på 2 Merlot fra Constantia (Eagles’ Nest) og Elgin (Shannon Vineyards). Disse to vine er blandt Vinkunsten absolutte favoritter – og passer forrygende til gris på grill.

Til sidst smager vi på 2 Pinotage. Pinotage er jo den sydafrikanske nationaldrue – og den foretrukne drue til sydafrikanernes nationalsport “braii” (som grill hedder dér). De to vine kommer fra Chamonix i Franschhoek og B Vintners i Stellenbosch, og er begge en nyfortolkning af Pinotage…. Det sidste her om “New-School Pinotage” er en længere historie, som vi også fortæller mere om til smagningen.

8 håndlavede vine med naturen som den primære vinmager i denne smagning. Til vinene følger mindre tapasretter, der matcher og løfter sanserne yderligere.

Pris 300 pp. Hver smagebillet udløser et gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget (blandet) valg.

Først til mølle…. Husk tilmelding: info@vinkunsten.dk.

Velkommen

Skriv et svar