Ny forsyning af topbobler og Chimi Changa’s verdensturné – 22. marts

Ny forsyning af topbobler og Chimi Changa’s verdensturné – 22. marts

I VINKUNSTEN – Torsdag 22. marts fra kl 17 (selve vinsmagningen kl. 18.00-19.30)

Vi løb tør for topbobler i februar, sikke noget! Heldigvis mærkede vi tidligt, hvor glade vores vinelskere er blevet for Vinkunstens 6 sydafrikanske MCC’er. Bobler der med deres mineralitet, kompleksitet og livlige mousse giver de almindeligt kendte champagner baghjul – og det til den halve pris.
Så vi bestilte i god tid – og i næste uge har vi så over 1000 nye flasker på lager. Det er faktisk ganske meget. Både for os og for vores vinkunstnere, der syntes det var lige vel voldsomt at skulle sige farvel til så mange af deres small-volume-babies på en gang.
Vi byder de nye bobler og jer velkommen til en smagning af alle 6 MCC’er – og vi laver nogle lækre tapas snacks der passer til.
Pris 200 pp. Hver smagebillet udløser et gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg.
MCC smagningen foregår i tidsrummet 18-19.30.
Før og efter har du/I en unik mulighed for at møde kunstneren Chimi Changa – hvis værker bobler over af sælsomme og detaljerede illustrationer fyldt med skæve eksistenser. Værker med Storm P`sk opfindsomhed og masser af humor.
Siden november 2014 har Chimi Changas verdensturné været på landevejen og besøgt så forskellige steder som Toronto, London, Bjerringbro og Næstved. Og nu så Vinkunsten ?. Chimi Changa og hans værker kan I møde og opleve før og efter MCC smagningen, helt som det passer ind i jeres program den torsdag aften.
Begrænset antal pladser. Husk tilmelding: info@vinkunsten.dk. Først til mølle…
Kom og vær med til en meget festlig aften ?

Skriv et svar