Vinkunsten introducerer Shannon Vineyards

Vinkunsten introducerer Shannon Vineyards

Vinkunsten udvider sit Dream Team med Shannon Vineyards
INTRO VINSMAGNING 25 JANUAR KL 18-20
 
Godt nytår! 
 
I dag landede 6 skønne vine fra Shannon Vineyards in Elgin. Årets bedste dag så langt – helt sikkert! Kom og smag dem alle den 25. januar.
 
Da vi årerne 2014-16 satte Vinkunstens hold af sydafrikanske stjernevinmagere var Shannon Vineyards i kikkerten. Shannon var i 2014-15 nogle ret nye spillere, men de havde lavet nogle fantastiske vintages på bl.a. Pinot Noir og Merlot. Og de havde dyrket frugt for andre meget anerkendte vingårde i en årrække. Men vi ville være sikre på at de kunne holde formatet, hvert år! Derfor kom Shannon ikke med på vores Dream Team i første omgang. Men de holdt formatet. Vinene er faktisk i mellemtiden blevet endnu bedre. Så vi spurgte om de ville med på Vinkunstens hold, og det ville Shannon heldigvis meget gerne. Vi skibende vinene afsted i slutningen af oktober. To uger senere blev vi genbekræftet i vores valg. Stjernerne regnede nemlig ned over Shannon Vineyards ved efterårets Vin-Oscar-show: Platter’s Wine Guide 2017-18.
 
Nu er det op til jer at smage og dømme … men vi er sikre: Det er vine der forfører. Vinkunst af høj klasse; vine der passer på miljøet; og vine med nok økonomi i flasken til at der også er noget til menneskerne bag den ædle saft. Altså alt sammen helt i tråd med Vinkunsten filosofi.
 
Vi smager:
– Sanctuary Peak Sauvignon Blanc 2016
– Shannon Semillon 2016
– Shannon Pinot Noir 2016
– Rockview Ridge Pinot Noir 2016
– Shannon Merlot 2016
– Mount Bullet Merlot 2014  
 
Der medfølger som sædvanlig mad i tapas størrelse der matcher vinene.
 
Billetpris 300 pp. Hver billet udløser et Gavekort kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg (i hele butikken).
 
Husk tilmeldinginfo@vinkunsten.dk. Først til mølle… 

Skriv et svar