Chokolade og vinsmagning, 1. marts kl 17-19.

Chokolade og vinsmagning, 1. marts kl 17-19.

Vinsmagning: Friis Holm chokolade møder Vinkunsten

Friis Holms verdens bedste chokolade møder Vinkunstens verdens bedste sydafrikanske vine.

Terroir-dreven vin og ditto chokolade er et fantastisk match. Jord, sten, krydderi, bær, frugt, syre og sukker der spiller op med – eller imod – hinanden giver vin og chokolade nye forførende dimensioner.

Kom og mød Mikkel Friss-Holm i Vinkunsten, og smag bl.a. guldvinderne ved sidste års International Chocolate Awards. Ja, Mikkel er verdensmester i chokolade, intet mindre.

Vinkunsten stiller op til dansen med 6 særligt udvalgte sydafrikanske vine.

Kr. 180 pp.

Reserver din plads: tw@vinkunsten.dk.

Der er kun plads til 20 i Vinkunstens hyggelige vinlounge. Først til mølle…??

Skriv et svar