VINSMAGNING – SYDAFRIKAS BEDSTE VINGÅRD 2017-18

VINSMAGNING – SYDAFRIKAS BEDSTE VINGÅRD 2017-18

Vinsmagning torsdag den 22. februar kl 18-21
Raats Family Wines, B Vintners og MR
Ved det store Platter’s Wine Guide 2017-18 show (Sydafrika’s “Vin-Oscar”) i slutningen af 2017 modtog vores vinkunstnere fra Raats Family Wines 5 stjerner (svarende til +95p) for hele 8 vine fra deres serier Raats Family Wines, B Vintners og MR.
Et sådant stjernedrys over én gård er aldrig sket før – og med mindre fætrene Gavin og Bruwer gør det det igen en dag, så kommer det nok aldrig til at ske igen.
En festsmagning med hele 11 vine 🍷
Vi smager Chenin Blanc i forskellige stile (stål, fad og i blend). Vi smager på Cabernet Franc i hhv. Loire-stil og Bordeaux stil. Vi smager Bordeaux-blends – herunder MR de Compostella, der satte en ny standard ved at blive den internationalt højst scorende sydafrikanske rødvin nogensinde. Og vi smager på Sydafrikas nationaldrue Pinotage, men dette i en “new-school” udgave.
Mellem alt dette, smager vi også på hvad fremtiden bringer – nemlig fætrene Bruwer og Gavin’s bud på “next generation South African Chardonnay & Pinot Noir”. Det er vine der i den grad udtrykker deres terroir. Man mærker og smager de solbeskinnede bakker, nær kølige False Bay, og jordene som ligger der, fyldt af sandsten og nedbrudt granit.
Til smagningen medfølger tapas, der matcher vinene.
Billetpris 380pp. Så ja, lidt højere billetpris end normalt, pga, denne store smagning med hele 11 vine. Vi kompenserer med at forhøje vores Gavekort på kr. 250, der på aftenen kan bruges ved køb af 6. fl. vin efter eget valg.
Begrænset antal pladser. Vi har har fået nogle forhåndsreservationer. Først til mølle….
Husk tilmeldinginfo@vinkunsten.dk.

Skriv et svar