5. maj smagning

Once again – A Match made in Heaven. Det er forår, og vi har fået nye skønne vine, som ikke tidligere har kunnet tilbydes på dansk grund – en fangst vi er særdeles tilfredse med.
Vi glæder os med andre ord til introducere to nye hvide fra Anthonij Rupert Wyne; hans sprøde Chenin Blanc fra Riebeeksrivier og årets Semillon i Sydafrika, den super elegante Laing fra Citrusdalberg. Begge vine er bushvines fra Swartland og viser, hvorfor dette område virkelig rykker milepæle disse år, ikke kun i Sydafrika men internationalt.  Der er igennem mange år også rykket pæle i den modsatte ende af vinlandet, nemlig nede i Elgin, og topgården fra området er jo vores venner fra Shannon Vineyard. Deres helt nye Oscar Browne Chardonnay og Rock n Rolla Pinot noir, som begge er blevet hyldet, og betegnelsen som en ”Bourgogne-killer” kan de begge virkelig leve op til. Vi har små mængder, så det er noget med at komme først til Mølleren i Absalonsgade.  Vi fylder selvfølgelig lidt flere vine på ved aftenens program, som også er nye og passer til forårsfornemmelser og nyslebne træterrasser.
Og selvfølgelig: Også denne gang er der håndlavet mad i tapas-størrelse, der matcher de enkelte vine i denne flotte vinsmagning.
Smagningen foregår kl. 18.00 – 20.00 og prisen er 350 kr. Som vanligt får man et gavekort på 200 kr., som kan benyttes på aftenen ved køb af seks flasker efter eget valg.
Glæd jer! Kærlig hilsen Vinkunsten
Og selvfølgelig: Også denne gang er der håndlavet mad i tapas-størrelse, der matcher de enkelte vine i denne flotte vinsmagning.
Pris 350 pp. Hver billet udløser et gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg (i hele butikken).

Skriv et svar