JULE-VINSMAGNNG: KOM OG FIND DINE FAVORITTER

JULE-VINSMAGNNG: KOM OG FIND DINE FAVORITTER

En jul uden god vin er ikke jul – og en nytårsaften uden lækre bobler er i bedste fald en flad fornemmelse, i værste fald er det et varsel om et skidt kommende år. I Vinkunsten anbefaler vi, at du ikke tager nogle chancer med hverken den stille eller den boblende vin. Kom og smag og find dine favoritter blandt 6 sydafrikanske topvine til festlighederne! Torsdag den 23. nov kl. 17.30-19.30 i Vinkunsten.
I smagningen indgår “Vinkunstens Julevin”, som er David Elpidios. Elpidios flugter 120% med Vinkunstens filosofi om vinkunst, miljø og socialt ansvar. Det fortæller vi mere om under smagningen. Du kan også læse lidt mere i vores julekort, se billede til dette opslag (trykte kort fås). I Vinkunsten vil vi gerne gøre noget ekstra for at støtte det gode initiativ, så frem til jul sælges David Elpidios til 239/fl v. 6fl. (normalt 289/fl). Elpidios er en vin der står rigtig godt til både steg, and og vildt.
Også denne gang indgår der i smagningen mad i tapas-størrelse, der matcher de enkelte vine.
Pris 300 pp. Hver billet udløser et gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg (ex. David Elpidios med anden stor rabat).
Begrænset antal pladser. Husk tilmeldinginfo@vinkunsten.dk. Først til mølle… 

Skriv et svar