-
Org. Chenin Blanc 2018
Super dejlig klassisk Chenin, helt uden eg
Gult æble og ananas, grøn melon og lime
Til sushi, østers – eller spicy, fx karry
-
Old Chenin Blanc 2017
Chenin fra gamle bush vines, 50% fad
Fersken, æble, bukkehorn, hvid peber
Til moules à la crème, fisketapas, tandoori
-
Dolomite Cab. Franc 2014
Frugtig, mineralsk med blød slutning
Mørke kirsebær, krydderi og urter
Til chops, lam eller chorizo pizza
-
Jasper 2017
En juvel – en jernnæve i silkehandske
Brombær, sorte kirsebær, chokolade, tobak
Fantastisk til rødt kød og indkogte gryderetter
-
Cabernet Franc 2015
Kræs for kendere, et benchmark
Mørke bær, grafit, lakrids, plys tanniner
Til andebryst eller lam med rosmarin
-
MR de Compostella 2014
Højst rangeret SA vin nogensinde!
Mørke bær, viol, ceder, chokolade og kanel
Spis ikke for meget, fortryllende