-
Cabernet Franc 2015
Kræs for kendere, et benchmark
Mørke bær, grafit, lakrids, plys tanniner
Til andebryst eller lam med rosmarin
-
MR de Compostella 2014
Højst rangeret SA vin nogensinde!
Mørke bær, viol, ceder, chokolade og kanel
Spis ikke for meget, fortryllende
-
Sauvignon Blanc 2020
Sprødhed fra kølige Elgin
Blød frugt og stram syre med skøn lang landing
Til terrassen, den fine salat og havet -
Chardonnay 2017
Elegant i sin Bourgogne-stil
Fuld, strejf af fad, lang eftersmag
Kammuslinger, fisketapas og -risotto, kylling
-
Cabernet Sauvignon 2016
En stor flot Stellenbosch cab
Mørke frugter, jord og bløde tanniner
Den perfekte bøfvin og kraftige tapas
-
Grenache 2015
En flot struktureret grenache
Frisk mørk frugt, jord og fin syre med lang eftersmag
En ny bedste ven til grillet kød og grøntsager
-
Pinot Noir 2018
En perle af Pinot Noir
Elegante florale kirsebær noter
Kalkun og grisegryder -
Kevin Arnold Shiraz 2016
Skøn Shiraz
Mørk frugt, jord og peber i plys tanniner
Til oksegryde, grillet kød og brisket -
The Jem 2014
Verdensklasse blend
Balanceret ren frugt og tilbageholdende tannin
Spis lidt, og tag dig tid til at blive forført
-
Altima Sauvignon Blanc 20...
Saftig og frisk, men blød og balanceret
Limeblade, stikkelsbær, græs og hvid peber
Til havet, asparges & tarte citron
-
COGH Serruria Chardonnay ...
Et brag af en kølig Chardonnay fra Altima
Din nye bedste ven til skaldyr, hvid fisk og bløde oste
-
COGH Merlot 2013
Fra én blok i Johann Ruperts baghave
Røde bær, blomme og sort chokolade
Suveræn til flæskesteg og bagte pastaretter
-
Merlot 2011
Stor, stor Merlot – frisk, dyb og lang
Frugtrig med toner af kanel og chokolade
Til tærter med confiteret and og Beef Wellington
-
Cabernet Franc 2012
Cabernet Franc der når skyerne
Modne mørke bær og krydret frugtkage
Til bøffer og chops med oliven og rosmarin
-
Syrah 2015
Fløjl og plys-tanniner, med en meget lang hale
Brombær, blomme, viol og kakao
Til de fyldige retter med kød i fokus