-
Liberté Pinotage 2017
Frisk og delikat new-school Pinotage
Røde bær, krydderier, chokolade
Til charcuterie, oste og grillet kød
-
Reservoir Road Pinot Noir...
Fra gamle små vindblæste bush vines
Klassiske pinot nuancer med røde bær og viol + vibrerende brombær og et strejf lakrids
Til kylling, and og flæskesteg
-
David & Nadia Pinota...
New-school Pinotage fra Swartland
Mørke bær, mørk chokolade, viol, krydderier
Til charcuterie, oste og grillet kød -
David Grenache 2018
Super sexet, elegant lys som en pinot
Opulent men stram, frisk bærkompot, lang
Til kanin, steak tartare, mild asiatisk
-
David & Nadia Elpidi...
4-way blend fra skiffer- og granitjorde
Røde og sorte bær, sorte oliven, viol, peber
Til vildt og den store tapas-aften
-
Grenache Noir 2020
Sexet, fra betonæg og eg
Opulent men frisk, blommer, silket
Til vildt, gryderetter og steak tartare (!)
-
Syrah 2020
Stor med masser lag af smag
Perfekt lagret – bær, peber og bløde tanniner
Muskler, saft og spice? Bøf eller and med en god sauce
-
Greywacke Pinotage 2017
Et friskt take på en god Pinotage
Røde bær, krydderi, chokolade og lidt lakrids
Til vildt, bøf , saftige gryder, tapas
-
Feldspar Pinot Noir 2017
Skøn Pinot Noir, klar flot farve og lang slutning
Røde vilde bær, kirsebær, viol, balanceret af fine tanniner
Frisk ledsager til laks, kylling og and
-
Cabernet Franc 2016
Cabernet Franc’en stråler her for sig selv
Peberfrugt, røde bær, krydderi og cigarboks
Bøffer og chops med oliven og rosmarin
-
Pinot Noir Reserve 2015
Flagskibet med de mange stjerne
Klassisk Pinot, lidt større og mere peber
Til kylling, confiteret and – og flæskesteg!
-
Dalla Cia Classico 2016
Klassisk ren Cabernet Sauvignon
Røde bær og krydret cedertræ, blød og elegant
Til grill, pizza, rød pasta, den gode burger
-
Dalla Cia Giorgio 2018
Stor klassisk Bordeaux blend af SA-mesteren himself
Blåbær, kirsebær, viol og tobaksblade
Til steg, bøf, saftige gryder, kraftige tapas
-
Pinot Noir 2015
En klassisk pinot med orange-brune toner, høj klasse!
Kirsebær, vilde jordbær, skov og lidt røg
Til grillet laks, vildt og and – eller bare helt for sig selv
-
Merlot 2014
Lag af skønne modne bær
Livlig, kompleks og saftige tannin’er
Til pasta med champignon og parmesan – og til flæskestegen!
-
Shiraz 2015
Top-notch Shiraz fra unikke jorde af granit og Table Mountain sandstone
Mørke bær, peber og cremet tannin
Brisket, lam og store bøffer!
-
Strydom Rex 2018
Kongelig Cabernet, balance mellem frugt og træ
Kirsebær, cassis, strejf af tobak
Til bøfgryde, grillet kød og brisket
-
Strydom Rock Star 2021
Syrah, en stjerne i stenet jord
Brombær, hvid peber, eksotisk krydderi
Til gourmet burgers, bøf bearnaise og juleanden
-
Dolomite Cab. Franc 2014
Frugtig, mineralsk med blød slutning
Mørke kirsebær, krydderi og urter
Til chops, lam eller chorizo pizza
-
Jasper 2017
En juvel – en jernnæve i silkehandske
Brombær, sorte kirsebær, chokolade, tobak
Fantastisk til rødt kød og indkogte gryderetter