-
Cabernet Franc 2015
Kræs for kendere, et benchmark
Mørke bær, grafit, lakrids, plys tanniner
Til andebryst eller lam med rosmarin
-
MR de Compostella 2014
Højst rangeret SA vin nogensinde!
Mørke bær, viol, ceder, chokolade og kanel
Spis ikke for meget, fortryllende
-
Cabernet Sauvignon 2016
En stor flot Stellenbosch cab
Mørke frugter, jord og bløde tanniner
Den perfekte bøfvin og kraftige tapas
-
Grenache 2015
En flot struktureret grenache
Frisk mørk frugt, jord og fin syre med lang eftersmag
En ny bedste ven til grillet kød og grøntsager
-
Pinot Noir 2018
En perle af Pinot Noir
Elegante florale kirsebær noter
Kalkun og grisegryder -
Kevin Arnold Shiraz 2016
Skøn Shiraz
Mørk frugt, jord og peber i plys tanniner
Til oksegryde, grillet kød og brisket -
The Jem 2014
Verdensklasse blend
Balanceret ren frugt og tilbageholdende tannin
Spis lidt, og tag dig tid til at blive forført
-
COGH Merlot 2013
Fra én blok i Johann Ruperts baghave
Røde bær, blomme og sort chokolade
Suveræn til flæskesteg og bagte pastaretter
-
Merlot 2011
Stor, stor Merlot – frisk, dyb og lang
Frugtrig med toner af kanel og chokolade
Til tærter med confiteret and og Beef Wellington
-
Cabernet Franc 2012
Cabernet Franc der når skyerne
Modne mørke bær og krydret frugtkage
Til bøffer og chops med oliven og rosmarin
-
Syrah 2015
Fløjl og plys-tanniner, med en meget lang hale
Brombær, blomme, viol og kakao
Til de fyldige retter med kød i fokus
-
Kershaw Pinot Noir 2017
Mørke kirsbær og granatæble
Subtil mineralitet og friskhed
Til tartar, kylling og mad med friske urter