Erika Obermeyer Wines

Erika Obermeyer Wines – håndlavet med friskhed, elegance og finesse. Årets vinmager.

“If it excites you and scares you at the same time, it probably means you should do it!”
Det var kodeordene for Erica Obermeyer da hun forlod stillingen som vinmager hos Gramham Beck Wines i 2016 for at lave sine helt egen vine – ERIKA OBERMEYER-WINES.

Med sine store erfaring, passion og hårdt arbejde på udvalgte parceller har hun skabt mirakler på kort tid. Allerede 3 år efter blev hun ”årets nye navn” og året efter (2020) væltede hun Platters Wine guide med superscores og stod for 2020’s bedste Blend fra Sydafrika.

“I think I understand a vineyard better than I understand most people; maybe because I see and understand the fine intricacies of nature. I do as it propels me to do.” -EO 2022.

Erika’s opskrift på succes er enkel, at producere vine der er tro mod deres oprindelse, kvalitet og ærlighed i processen. Hun udvælger marker forskellige steder på Western Cape og finder de druer der bedst udtrykker det område. Det er håndlavet vin i små mængder og går fra den fine elegante Flabbergast, -en vin på ren Cinsualt over til en mægtig Cabernet Sauvignon der efterlader dig måbende og lykkelig.