Vinkunstens 13 tager alle stjernerne ved dette års Vin-Oscar

Vinkunstens 13 tager alle stjernerne ved dette års Vin-Oscar

Platter’s Wine Guide har siden 1980 været et referencepunkt for troværdig vurdering af sydafrikanske vines og vingårdes kvalitet. I fredags uddelte man stjernerne for 38. gang.

I 2018 udgaven af Platter’s Wine Guide anmeldes over 8000 vine fra mere end 900 producenter.

111 vine opnår 5 stjerner (svarende til +95 point), og 135 vine opnår den næsthøjeste score med 4,5 stjerner. Så Platter’s Wine Guide kaster ikke om sig med stjernerne. Kun lidt over 1% af de vurderede vine får 5 stjerner, og kun lidt flere får 4,5 stjerner.

I Vinkunsten er vi begejstrede over endnu engang at kunne dokumentere, at Vinkunsten i sandhed er “Ambassadøren for sydafrikansk topvin i Danmark”.

Vores 13 vinkunstnere er tildelt 5 stjerner for hele 20 vine – og da vi tidligere i dag nåede op på 30 vine med 4,5 stjerner holdt vi op med at tælle…. Vinkunstens samlede sortiment er på ca. 80 forskellige vine. Så når vi snakker om “sydafrikansk topvin” i butikken og til vinsmagninger, ja så taler vi altså om ABSOLUT TOP VIN.

Vinkunstner Raats Family Wines rundede festen i fredags af med at tage prisen som “Winery of the Year” – og The Foundry toppede sine 5 stjerner til den skønne Grenache Blanc op med ekstra hæder som  “White Wine of the Year” .

Skriv et svar