Vinsmagning med gårdbesøgning fra Eagles’ Nest Wines

Vinsmagning med gårdbesøgning fra Eagles’ Nest Wines

Om vinsmagningen torsdag 29. november kl. 18-20 i Vinkunsten:

Så er der igen mulighed for en unik vinsmagning når Eagles Nest besøger i Vinkunsten.

Eagles’ Nest har et unikt terroir i vinområdet Constantia lige bag ikoniske Table Mountain. Det var i Constantia de første vinstokke i Sydafrika blev plantet i 1651. Eagles’ Nest har ca. 15 år på bagen og er i den grad en af de gårde det sætter nye standarder for toppen af sydafrikansk vin. Vinmarkerne ligger med udsigt til havet. Det kolde hav sikre god ventilation. Sol er der rigeligt af. Jorden er mest gammel opskudt sandbund på et lag af dekomposteret granit. Det giver svære vækstforhold, hvilket resulterer i små koncentrerede druerklaser. Dette, tilføjet vinkunst i mark og kælder, er nøglen til Eagles’ Nest vinenes resonerende længde. Superflotte terroir vine.

Vinene, som kun laves i et lille antal, har høstet stor anerkendelse fra kritikkere, i konkurrencer og blandt vinelskere rundt om i verden.

Vi smager vertikalt på to årgange af hhv Viognier, Merlot og Shiraz. Så 6 vine – og vi byder velkommen med en elegant Vintage bobbel. Som sædvanlig medfølger mad i tapas-størrelse, der matcher de vinene.

Pris 350 pp. Hver billet udløser et gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg (i hele butikken).

Begrænset antal pladser. Husk tilmelding: info@vinkunsten.dk. Først til mølle…🍷

Skriv et svar