Waterford på Zoom i Vinkunsten

AFLYST

 

Vinsmagning – Gårdbesøg fra Waterford Estate på Zoom.

Vinsmagning med Waterford Estate den 2. December kl. 18-20 i Vinkunsten.

The ”Return of the Jedi”, kunne man næsten kalde denne smagning med Waterford, for det er længe siden, vi har haft ”gårdsmagninger”!

Waterford gæstede Vinkunsten for første gang tilbage i 2017 og 2018. Denne gang får vi online besøg direkte fra Sydafrika. Mark Le Roux, vinmager hos Waterford, besøger os og fortæller mere om deres vine og gården Waterford Estate.

Waterford har i den grad været en af bannerførerne for vinrevolutionen i Sydafrika de seneste 20 år. I 2000 grundlagdes Waterford Estate med Kevin Arnold ved roret, og ved hans side siden 2009 har Mark Le Roux været med inde over produktionen, og i dag er han faktisk vinmageren på gården.

Gården er en af Sydafrikas absolut bedste vingårde, og denne aften smager vi samtlige af deres vine. Blandt fornøjelserne, vi smager, er, Cabernet Sauvignon’en – som sætter standarden for, hvad man kan med denne kongelige drue i Stellenbosch. Decanter skrev fx., at: “it represent almost unbelievable value for the price asked. Proof positive that Stellenbosch Cabernet at its best is a match made in heaven.”

Waterford Estate er lige blevet udnævnt som ”Sydafrikas bedste gårdbesøg” af Tim Atkins, og det vil vi gerne bringe lidt af til Vinkunsten i Absalonsgade. Desværre er verden stadigvæk sådan, at vi kun kan skabe oplevelsen online fra Sydafrika, men vi vil gøre alt for, at det bliver som at være der selv.

Vi smager på og taler om i alt 9 skønne terroir vine fra Waterford Estate – herunder også kultvinen The Jem og matcher med lidt god mad i tapasformat.

NB: Prisen er 400 kr. til denne smagning. Hver billet udløser som altid et Gavekort på kr. 200, der på aftenen kan bruges ved køb af 6 fl. vin efter eget valg.

Begrænset antal pladser. Husk tilmelding: Først til mølle…

Køb billet her:

https://vinkunsten.ticketbutler.io/da/e/2-december-smagningen-med-waterford-pa-zoom/

Skriv et svar